top of page

ГРУДЕНЬ. НОВИНИ МІСЯЦЯ


100 тисяч грн на «Веганську Кухню України» та 8 тисяч обідів — розповідаємо про результати роботи «Кожної Тварини» у грудні.


У минулому місяці, завдяки вашій підтримці, ми:


🐾 Роздали 8 654 гарячих обідів в рамках «Веганської Кухні України» та відправили 46 сухпайків веганам та веганкам на передову.


🐾 До свого Дня народження організаторка «Кожної Тварини» Тамара Х’юман оголосила збір коштів для «Веганської Кухні України», яка годує переселенців, військових та всіх, хто цього потребує. В результаті вдалося зібрати 100 408 грн, які допоможуть нам працювати далі й допомагати людям і тваринам.


🐾 Боролися за права тварин на офіційному рівні: закликали бойкотувати антигуманні законопроєкти (#7689 і #8150) та підписувати петиції про їх відкликання. Завдяки вашій підтримці та розголосу, частину з них впровадили законотворці 🤍


🐾 Залучали вас до розіграшів, де ви мали змогу отримати чудові подарунки за участь від веган-кондитерської Sereda vegan point та виробника рослинного м’яса Eat Me At.


🐾 Познайомили вас з частиною нашої команди — координаторкою курсу «Веган-експрес» Каміллою Тюссо, та розповідали історії порятунку тварин нашими активістами та активістками.


🐾 Провели Сікрет Сантесу від команди КТ, де кожен і кожна змогли отримати веганські подарунки до Нового року та подарувати частинку свята іншим.


🐾 Підготували чотири статті для блогу «Веган-експрес», про святкування та підготовку до новорічних свят, про подарунки для веган_ок і шкоду салютів для тварин. Також розказали про не веганські компоненти в тату 🙌🏻


🐾 Навчили 136 випускників і випускниць основам веганства на безплатному курсі «Веган-експрес». Реєструйтеся на наш курс за посиланням, якщо теж бажаєте отримати рецепти смачних рослинних страв, перевірити свої знання про веганський спосіб життя та дізнатися щось нове та корисне!


Ваша підтримка — це наша мотивація і ресурс у допомозі веган_кам в ЗСУ 🇺🇦 Якщо вам важливо те, що ми робимо, зробіть одноразовий донат або ставайте постійними патронами й патронками ❤️


Далі — більше!

19 переглядів
bottom of page