top of page

НОВИНИ БЕРЕЗНЯ ВІД «КОЖНОЇ ТВАРИНИ»


подкаст КТ "Не твоя страва"

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ВЕГАН-ПАЙКІВ МОУ

презентація веган-пайків МОУ

У березні ми презентували 7 добових польових раціонів МОУ. Ми представили гендиректору державного підприємства «Державний оператор тилу» Арсену Жумаділову 7 добових рослинних раціонів, які розробила «Кожна Тварина» у співпраці з кваліфікованим дієтологом Марком Шпарою, партнерами «Макро-2019» та Eat Me At.


А наші партнери, організація UAnimals, презентувала Міноборони 7 рослинних раціонів для їдалень. Також МОУ отримали 33 сублімовані рослинні страви від виробника «Щасливий Лось».


ВЕГАН ВІКЕНД

Сьомий Веган Вікенд

Підготували програму 7-го Веган Вікенду, який відбудеться 27-28 квітня в Community Café + Garden. На фестивалі на вас чекають смачна веганська їжа, музика, маркет, лекції, аукціони, настільний теніс, тату за донат, кіно та багато іншого.


Мета події: 600,000 грн для Сил оборони (72 бригада та веган-пайки).

100% зібраних коштів на події йдуть на мету збору.


Детальну програму заходу ви можете прочитати за посиланням.

А тут ви можете купити квитки-донати.



ПОДКАСТ «НЕ ТВОЯ СТРАВА»

команда подкасту "Не твоя страва"

Записали перший сезон подкасту «Не твоя страва» про життя в невеганському світі. У подкасті ми розвінчували міфи про те, що чоловіки не можуть бути веганами, а жінки не здатні народити на веганстві, говорили з експертами про те, чи здорове веганство, як налагодити комунікацію з оточенням та багато іншого. Чекайте на вихід вже незабаром.



ВКУ


Відправили 72 веган-пайки військовим в рамках проєкту «Веганська Кухня України».


Підтримати військових веган-пайками можна, зробивши разовий донат на «Веганську Кухню України», або підписавшись на щомісячний благодійний внесок.



«ВЕГАН-ЕКСПРЕС»

Веган-експрес

На курс «Веган-експрес» у січні зареєструвалися 110 персон.


МЕДІА

інтерв'ю на Слей Шоу

Тамара Х’юман дала інтерв'ю для «Слей Шоу», наголосила на необхідності введення веган-пайків для військових на Суспільному, та розповіла для Gen V про роботу активіст_ок під час війни в Україні.


КОЛАБОРАЦІЯ З UANIMALS

про що спілкуються тварини

Опублікували 2 колаборації з UAnimals, де розповідали про те, як тварини спілкуються та про що вони спілкуються. Вчені використовують технології машинного навчання, щоб вивчити мову тварин певного виду. Вже зараз науковці намагаються перекладати та спілкуватися з тваринами їхньою мовою. Читайте про ці дослідження за посиланням.



КОЛАБОРАЦІЯ З PLNT_B

переваги веганства для здоров'я

Опублікували 4 колаборації з plnt_b про рослинне харчування під час посту. Ми поділились асортиментом рослинних альтернативи, якими можна замінити тваринні продукти. А також поділились рослинними рецептами та порадами як збалансувати раціон на веганстві.



YOUTUBE-КАНАЛ ТА TIKTOK

ютюб кт

Випустили 4 ролики на Youtube та 20 відео у TikTok.

Ми переклали відео Surge з інтерв’ю з працівни_цями боєнь, діяльність та переконання Ілона Маска, та чому люди співчувають тваринам, які тікають з бійні. А також розібрали як українське телебачення говорить про веганство.



БЛОГИ

блог кт

Написали 4 статті для блогу «Веган-експрес». Ми розповідали про протипокази для рослинного харчування, мікрозелень та рецепти з нею, чому у світі закінчується прісна вода та про джерела йоду. Читайте багато інших цікавих матеріалів за посиланням вище.



МЕДІАКАМПАНІЯ ВЕГАН-ПАЙКІВ

сітілайти кт

Для привернення уваги до проблеми забезпечення харчуванням військових веган_ок, ми продовжили розміщувати рекламу із закликом замовляти й впроваджувати веган-пайки у метро та на сітілайтах в Києві, Харкові, Львові та Житомирі.


Також ми продовжували ділитись відеозверненнями військових про необхідність впровадження рослинних пайків на державному рівні.


Якщо ви військов_а і потребуєте рослинного харчування — замовляйте веган-пайок безплатно та поділіться цим посиланням з тими, хто його потребує.


 

Ваші донати допомагають «Кожній Тварині» поширювати веганство та змінювати світ на краще. Підтримати можна за посиланням 🖤

27 переглядів
bottom of page