top of page

НОВИНИ СІЧНЯ ВІД «КОЖНОЇ ТВАРИНИ»




ВКУ


Відправили 56 веган-пайків військовим в рамках проєкту «Веганська Кухня України».


Підтримати військових веган-пайками можна, зробивши разовий донат на «Веганську Кухню України», або підписавшись на щомісячний благодійний внесок.



«ВЕГАН-ЕКСПРЕС»


На курс «Веган-експрес» у січні зареєструвалася 101 персона.



ВЕГАН-ПАЙКИ У VEGETUS


Рослинні страви, які ми розробили для веган-пайків разом з нашими партнерами та дієтологом, тепер можна придбати у магазинах Vegetus — у Києві, Харкові, Одесі та Львові.


Шукайте готові до вживання страви від ТМ «Маркел» в реторті у своєму місті, або замовляйте онлайн на vegetus.ua. Також каші та супи доступні на сайті suhpay.com.ua.


Вони чудово підійдуть для подорожей та інших польових умов. Перед вживанням рекомендується розігріти. Для цього досить помістити закритий пакет в гарячу воду на 5-10 хвилин або використати безполуменевий нагрівач.


Підтримати наш проєкт «Веганська Кухня України», в рамках якого ми закупляємо та надсилаємо веган-пайки військовим, можна за посиланням.



ЗУСТРІЧІ З ВОЛОНТЕР_КАМИ


Провели 5 зустрічей з волонтерами та волонтерками КТ, під час яких їздили в Ріфуджіо, допомагали з сортуванням веган-пайків, проводили дискусії та місячні звіти.



КОЛАБОРАЦІЯ З UANIMALS


Опублікували 3 колаборації з UAnimals, де пояснювали відмінність веганства від вегетаріанства та шлях до нього.



YOUTUBE-КАНАЛ ТА TIKTOK


Випустили 4 ролики на Youtube-каналі «Кожної Тварини». Ми розповіли про роботу КТ у 2023 році, перекладали документальні фільми з дискусіями та ділилися топ-новинами. Також опублікувати 15 відео у ТікТок про веганство і не тільки.



БЛОГИ


Написали 5 статей для блогів «Веган-експрес» і «Кожної Тварини». Ми взяли інтерв’ю у лікаря та доктора медичних наук Майкла Грегера, розповідали про молоко з лабораторії, небезпеку тваринних продуктів та ділилися рецептами. Читайте матеріали за посиланнями вище.



РОЗШИРЕННЯ КОМАНДИ


До нашої команди долучився івент-менеджер, який допомагатиме робити наші події ще цікавішими та вагомішими. Якщо ваша компанія зацікавлена у проведенні лекції для співробітників про веганство та вплив тваринництва на довкілля — напишіть нам в інстаграм.



 


Ваша підтримка допомагає нам реалізовувати проєкти з популяризації веганства та змінювати світ на краще 🖤 Підтримати організацію «Кожна Тварина» можна за посиланням.





32 перегляди
bottom of page