top of page

93 ТИСЯЧІ НА ВЕГАН-ПАЙКИ, ПОНАД 5,000 ВЕГАН-ОБІДІВ І МУЛЬТИК ВІД КТ


новини травня Кожна Тварина

Новини травня від «Кожної Тварини»:


Зібрали понад 93 тисячі на веган-пайки разом з Petcube

У кінці травня до нас звернулася компанія Petcube та запропонувала провести спільний розіграш на честь їхнього 11-річчя, щоб зібрати кошти на веган-пайки для Сил оборони. 10 учасників та учасниць виграли розумні HD-камери для домашніх тварин з різним функціоналом.


Крім цього, нас запросили на благодійний захід, де ми презентували нашу ініціативу («Веганська Кухня України»), в рамках якої ми, зокрема, відправляємо посилки з веганською їжею для наших військових та роздаємо безплатні веган-обіди. А також провели аукціон з воєнними артефактами, який провів Василь Байдак. Таким чином нам вдалося зібрати 93,252 грн, що еквівалентно 100 веган-пайкам для захисників і захисниць. Дякуємо усім, хто долучився до цієї події та допоміг підтримати Сили оборони!



Роздали 5,341 обід і відправили 57 веган-пайків

веган-пайки для військових

У квітні завдяки волонтерам та волонтеркам ВКУ («Веганської Кухні України») нам вдалося роздати 5,341 порцію веганських обідів (з них — 253 для ЗСУ, 1078 для волонтер_ок і 4010 для внутрішньопереміщених осіб) та відправити 57 веган-пайки на фронт нашим хлопцям і дівчатам.


Ми вдячні кожному та кожній, хто допомагає підтримувати нашу роботу! Якщо ви теж вважаєте важливим наш проєкт «Веганська Кухня України», ви можете підтримати нас донатом. А щоб отримати веган-пайок, заповніть форму на сайті «Кожної Тварини».



Створили мультик від КТ

Пригоди теля Тіни. "О, телятіна... Я - теля Тіна!"

Наш комікс «Історія теля Тіни», який ми розробили у березні, набув продовження у відеоформаті. Тепер це анімований мультфільм, який можна подивитися і почути у нас в Instagram або в TikTok.


Ролі дублювали:


Теля Тіна: Маргарита Артюхова Фермер та Андреа: Олександр Красних Свиня Ніна та Капля: Рена Дахно Закадровий голос, кіт та покупчиня в супермаркеті: Леся Чорей Мама Тіни та продавчиня в супермаркеті: Тамара Х’юман


Дякуємо усім, хто долучився до створення мультфільму! Ми впевнені, що про страждання тварин треба говорити. Сподіваємося, що це відео надихне вас на роздуми та покаже реалії, у яких сьогодні живуть мільярди тварин у всьому світі.



Випустили два матеріали з медіа та давали інтерв’ю

веган-пайки в армії

Ми написали спільний матеріал з медіа «Рубрика» про те, як «Кожна Тварина» допомагає нашим військовим на фронті, та розповіли виданню НЗЛ про важливість впровадження веган-пайків в армії.


Також засновниця КТ Тамара Х’юман дала інтерв’ю в ефірі телеканалу «Еспресо», де обговорювали харчування військових-веганів в українській армії.




Запустили продаж благодійного мерчу від КТ

Нарешті ми запустили благодійний мерч від «Кожної Тварини».


Купуючи наш одяг, ви допомагаєте нам втілювати в життя такі проєкти, як «Веганська Кухня України», організовувати благодійні фестивалі Веган Вікенд та робити багато інших важливих справ! Вже зараз ви можете замовити: Худі з лого — 1100 грн Футболка з лого — 550 грн Шопер «Любиш не їж» — 600 грн Шопер «Не їжа, не одяг, не розвага, не аксесуар, не білок» — 750 грн


Для замовлення напишіть нам у дірект.



Розширили команду «Кожної Тварини»


До нашої команди доєдналися три чудові співробітниці на посади: координаторки курсу «Веган-експрес», головної копірайтерки та контент-менеджерки відеопродакшну. Вітаємо!



Написали 10 матеріалів для блогів КТ і «Веган-експрес»

блог Кожної Тварини

За травень ми написали 10 матеріалів для блогів КТ і «Веган-експрес». Ми рекомендували вам pet-friendly заклади, брали інтерв’ю у крутих веганських бізнесів, ділилися рецептами веганського морозива та іншими етичними альтернативами у різних сферах життя. Більше матеріалів шукайте у блогах КТ та «Веган-експрес».



На курс «Веган-експрес» зареєструвалося 86 учасників і учасниць

"Веган-експрес" Кожної Тварини

У травні на безплатний курс «Веган-експрес» зареєструвалося 86 учасників і учасниць.


Якщо і ви хочете дізнатися більше про веганський спосіб життя, етичні альтернативи та смачні рецепти, реєструйтеся на наш безплатний курс.


 

Щоб ми продовжували реалізовувати нашу місію, ми потребуємо вашої підтримки! Зробити одноразовий донат чи підписатися на щомісячний благодійний внесок, можна за посиланням.

24 перегляди
bottom of page