top of page

ЛИСТОПАД. НОВИНИ МІСЯЦЯ


У листопаді команді «Кожної Тварини» вдалося реалізувати декілька важливих проєктів і продовжувати інформувати вас про актуальні події.


Ділимося підсумками минулого місяця:


✔️ 6 листопада команда «Кожної Тварини» провела благодійний Веган Вікенд та зібрала 150 000 грн на зимовий одяг для добровольчого медичного батальйону Госпітальєри. Дякуємо всім, хто долучився та підтримав нас у цьому ❤️


Фотозвіти від наших фотографів та фотографинь можна подивитися за посиланнями:


Діліться у соцмережах та відмічайте «Кожну Тварину» та/або фотограф_ок 🙌🏻


✔️ Організували аукціон-лотерею з військовими артефактами, щоб допомогти нашим підопічним веган_кам на фронті термобілизною та куртками. Нам вдалося зібрати 14 000 гривень. Без вас би нічого не вийшло!


✔️ Зібрали 5 878 грн на підтримку дніпровського притулку для тварин «Вірність» vernost_dp_ua. Дякуємо кожному та кожній, хто долучився до зборів!

✔️ Підготували 7 статей для блогу «Веган Експрес» на суперважливі теми. Там ви зможете знайти інформацію про веганський одяг та взуття, дізнатися чи дороге веганство і, чи підходить воно для підлітків. Переходьте за посиланням в шапці профілю та читайте інші матеріали.

✔️ Нагодували гарячими веганськими обідами 8 646 людей в десяти містах України в рамках проєкту «Веганська Кухня України». Також ми відправили 60 веган-пайки для військових в ЗСУ.


✔️ У минулому місяці на безплатний 7-денний курс про веганство «Веган-експрес» зареєструвалося 65 нових учасників та учасниць. Реєструйтесь і ви, якщо теж бажаєте дізнатися більше про тваринницьку індустрію та її жорстокість ☝🏻


Якщо ви хочете підтримати нас у допомозі веган_кам на фронті — зробіть благодійний внесок за посиланням.


Наближаймо нашу перемогу разом! 🇺🇦

28 переглядів
bottom of page