top of page

196 ТИСЯЧ ДЛЯ ЗАХИСН_ИЦЬ БАХМУТА, ПРОПОЗИЦІЇ МІНОБОРОНІ ТА АВТОРСЬКА КОЛОНКА В МЕДІА


Новини місяця, який триває вже рік для всіх українців і українок 💔



РОЗВИТОК СИТУАЦІЇ ІЗ ВКЛЮЧЕННЯМ ГО «КОЖНА ТВАРИНА» ДО ПРОЦЕСУ РОЗРОБКИ ВЕГАН-ПАЙКІВ В АРМІЇ

В кінці січня наша команда звернулася до відповідальних органів, щоб запропонувати свою допомогу у розробці веганських меню та сухпайків для української армії. Згодом ми отримали два листи від Міноборони та Нацгвардії з проханням надіслати наші пропозиції, що ми й зробили. Наразі ми чекаємо від установ відповіді щодо цього питання й будемо інформувати вас про останні зрушення 🙌🏻



ЗБІР ДЛЯ ЗЕНІТНО-РАКЕТНОГО ДИВІЗІОНУ, ЩО У БАХМУТІ, ЗАВЕРШЕНО ЗАВДЯКИ ВАМ!

Наша активістка та координаторка курсу «Веган-експрес» Камілла Тюссо разом з вашою підтримкою зібрала 196 301 грн для дивізіону свого чоловіка вегана, який служить у Бахмуті. Завдяки знижкам та небайдужим людям, які допомагали із пошуком необхідних речей цієї суми вистачило, щоб докупити все необхідне:

  • 2 авторації

  • ноутбук

  • електрогенератор

  • 3 бензопили

  • 2 автомобільні компресори

  • 2 болгарки

  • купа наборів з інструментами

  • трансформатор вольтажу для зарядної станції

  • акумулятор

Та покрили витрати на пальне для доставляння всього цього добра.


Також подарували хлопцям та дівчатам із ЗРД:

- зарядну станцію ecoflow;

- зарядну станцію bluetti;

- інструменти для обслуговування авто;

- перехідники для ecoflow;

- ноутбук;

- електронну книгу.


Дякуємо усім, хто долучився до збору та підтримав репостами! Всі закупи вже відвезли до Бахмуту, тож наші бійці готові нищити ворога по повній програмі. Разом — ми сила! 🇺🇦



ВКУ ПРОДОВЖУЄ ГОДУВАТИ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ ТА ВЕГАН_ОК СИЛ ОБОРОНИ

«Веганська Кухня України» роздала у лютому 8069 порцій веган-обідів (з них 190 для військових), а також відправила 78 веган-пайків бійцям і бійчиням на фронт. Ви також можете підтримати веганів на захисті Батьківщини, зробивши донат одноразово чи підписатися на щомісячну пожертву. Ваша підтримка дуже важлива! 💛💙



КТ В МЕДІА

Організаторка КТ Тамара Х’юман написала авторський матеріал для медіа «ШоТам» про те, чи «на часі» веганство під час війни. Чекайте на нові колонки від членкинь нашої команди вже згодом🔥


Також Тамара прокоментувала ситуацію із тестуваннями розроблених веган-пайків в Національній гвардії України в сюжеті ТСН:



БЛОГИ «ВЕГАН-ЕКСПРЕС» ТА КТ



Написали 7 матеріалів для блогів «Веган-експресу» та КТ. З кожним днем ми переконуємося, що перевіреної та якісної інформації про веганство в інтернеті вкрай мало. Тому однією зі своїх місій ми вважаємо роз'яснення щодо веганського способу життя та популяризації його на широку аудиторію. В наших блогах ви можете знайти інформацію про джерела білка на рослинному раціону, про вітаміни, які варто вживати веган_кам, культуру ставлення до тварин, дізнаєтеся веганські рецепти та ще багато цікавого. Переходьте та читайте!



РОЗІРВАННЯ СПІВПРАЦІ З ОРГАНІЗАЦІЄЮ SUPREME MASTER CHING HAІ

Минулого року з нами сконтактувала організація Supreme Master Ching Hai та запропонувала надрукувати нашу книжку «Руки, лапи чи копита» великим тиражем та підтримати проєкт «Веганська Кухня України».


SMCH міжнародна духовна організація, частина команди якої приїхала в Україну допомагати українцям та українкам. Однак нещодавно стало відомо, що ця організація має два заклади (ресторани «Loving Hut») на росії, які продовжують здійснювати там свою діяльність.


Як тільки ми дізналися про це, ми повідомили, що більше не можемо співпрацювати та висловилися дуже прямо щодо їхньої підтримки війни.

Відповідь цієї організації в скриншотах.


Ми засуджуємо будь-яку співпрацю з росіянами, російськими компаніями, чи компаніями, які репрезентовані на росії. Адже це напряму фінансує вбивство українців та українок.



«ВЕГАН-ЕКСПРЕС» НЕ ВТРАЧАЄ ОБЕРТІВ

На безплатний 7-денний курс «Веган-експрес» минулого місяця зареєструвалася 101 людина, яка відкрила для себе очі на добробут сільськогосподарських тварин у цьому світі. Якщо ви теж хочете поринути у всіх без насилля над тваринами, але не знаєте як — реєструйтеся та отримуйте поради й підтримку під час проходження курсу від наших гідів і гідес.


 

Щоб ми й надалі могли робити вас щасливішими від наших щомісячних звітів — підтримайте нашу роботу одноразовим донатом чи підписуйтеся на щомісячну пожертву. Ваша підтримка дуже важлива! 💛💙










33 перегляди
bottom of page