top of page

262,569 ГРН НАШОМУ ВІЙСЬКУ ТА 5,705 ВЕГАНСЬКИХ ОБІДІВ



Новини вересня від «Кожної Тварини»:


5-й «Веган Вікенд»


На 5-му «Веган Вікенді» ми зібрали 262,569 грн на потреби мінометників 241 бригади, для фонду Support AZOV в підтримку бійців 3 окремої штурмової бригади та на веган-пайки для військових, які ми надсилаємо в рамках ВКУ. У сумі з попередніми подіями це означає 1,013,130 грн для Сил оборони. Дякуємо всім учасни_цям і гостям, які підтримали наш збір! Репортаж із крайньої події можна прочитати у нашому блозі.



ВКУ


Роздали 5,705 порцій веганських обідів та відправили 39 веган-пайків військовим в рамках проєкту ВКУ.


Наша діяльність можлива лише завдяки відважним героям та героїням, які боронять нашу країну! Маємо завжди пам’ятати, яка ціна нашої свободи та незалежності.


Підтримати «Веганську Кухню України» можна, зробивши разовий донат, або підписавшись на щомісячний благодійний внесок.



Колаборація з UAnimals


Опублікували 3 колаборації з організацією UAnimals, в яких розповіли про експлуатацію тварин в модній індустрії, «Веган Вікенд» та історію порятунку теля.



Youtube-канал


Випустили 4 ролики на нашому Youtube-каналі. Ми підготували огляд до найуспішнішого веганського фільму та перекладали ролики Surge на актуальні теми для веганів і веганок. Переглянути відео можна за посиланням.



«Веган-експрес»


На курс «Веган-експрес» у вересні зареєструвалося 108 нових персон.



Блоги


Написали 8 матеріалів для блогів «Веган-експрес» і КТ. Ми досліджували історію веганства в Україні та види веган-активізму, брали інтерв’ю у брендів рослинних альтернатив і розповідали історії колишніх фермерів, що стали веган_ками. Читайте матеріали у наших блогах.



Благодійний мерч з Eat Me At


Разом з брендом рослинного фаршу Eat Me At запустили продаж благодійного мерчу. Футболки із написом «Їсти тварин дивно» можна було придбати на «Веган Вікенді» та підтримати збір на веган-пайки для військових. Чекайте новин про оновлення згодом.


 

Нам дуже важлива ваша підтримка, адже, завдяки вам, ми маємо змогу продовжувати реалізацію наших проєктів. Підпишіться на щомісячний донат, або зробіть одноразовий, якщо ви цінуєте нашу роботу 🖤


16 переглядів
bottom of page