top of page

246,844 ГРН ДЛЯ СИЛ ОБОРОНИ, ОПИТУВАННЯ В ЗСУ ТА ДОПОМОГА ПОСТРАЖДАЛИМ З ХЕРСОНЩИНИ


Новини червня від «Кожної Тварини»:



Зібрали 246,844 на Сили оборони на «Веган Вікенді»

Ми провели 4-й «Веган Вікенд», де зібрали разом з вами 246,844 грн на на веган-пайки для Сил оборони та на ремонт автопарку ЗРАДн, де служить чоловік нашої координаторки волонтер_ок.


Дякуємо всім, хто прийшов на благодійний фестиваль та підтримав наш збір! Також вдячні учасниц_ям ярмарку, лектор_кам, артистам, ді-джеям і локації.


Завдяки вашій підтримці, ми змогли зібрати значну суму коштів (набагато більшу ніж очікували), які будуть використані на Сили оборони. Інформацію про використання зібраних коштів на веган-пайки ви зможете знайти на сторінках «Кожної Тварини» та «Веганської Кухні України». Також 112,673 грн було зібрано на ремонт автопарку ЗРАДн, звіт буде згодом.



Допомагали постраждалим з Херсонщини

«Кожна Тварина» долучилася до волонтерки Юлії Петренко та команди «Єдиної Планети», які 10 червня відвідали Нову Каховку, щоб допомогти людям та евакуювати тварин.


На суму 91,012.8 грн ми закупили 50 веганів-пайків волонтер_кам організації, а також обробку для тварин, надувний човен та мотор для евакуації постраждалих внаслідок підриву окупантами Каховської ГЕС. Дякуємо усім, хто допоміг покрити частину витрат! Ви також можете долучитися до збору за посиланням.



Результати опитування серед веганів-військовослужбовців ЗСУ

Отримали результати опитування від Міноборони про 185 вегетаріан_ок і веган_ок в ЗСУ. Однак ця цифра є орієнтовною, адже наразі облік таких військовослужбовців не ведеться. Організація «Кожна Тварина» ставить під сумнів об’єктивність результатів опитування та планує створення нової петиції разом з юристом. Детальніше про співпрацю з МОУ, роботу над впровадженням веган-пайків на державному рівні та допомогу військовим ми розповіли у статті.



Роздали 5,817 обідів і відправили 46 веган-пайків

Наші волонтер_ки приготували та роздали 5,817 порцій веганських обідів (з них — 242 для військових, 638 для волонтер_ок, 4937 для ВПО, з яких 654 — для евакуйованих через каховську катастрофу). Також ми відправили 46 веган-пайків військовим на фронт в рамках «Веганської Кухні України».


У нас з’явилися три нові локації, де наші волонтер_ки тепер допомагають обідами. В Одесі та Дніпрі ми підтримуємо людей, евакуйованих з Херсонщини. У Рівному готуємо для жінок, які перебувають у притулку для жертв насильства.


А ще до нашого проєкту ВКУ приєдналася волонтерка Кайла, яка приїхала з Фінляндії, щоб допомагати україн_кам. Чекайте на інтерв’ю з нею згодом у блозі КТ.



4 колаборації з UAnimals

Опублікували 4 спільні дописи про веганство разом з організацією UAnimals. Ми розповіли про причини ставати веган_ками, шлях до цього та як не здаватися, а також поділилися досвідом створення курсу про веганство «Веган-експрес». Чекайте на нові колаборації! Попередні дописи можна прочитати за хештегом #шляхдовеганства в інстаграм.



Ютуб-канал КТ повернувся

Відновили роботу ютуб-каналу «Кожна Тварина» та підготували два відеоролики про роботу КТ. Зокрема про створення «Веганської Кухні України», в рамках якого роздали вже 100,000 порцій рослинних обідів, та 3-й благодійний фестиваль «Веган Вікенд». Також ми зробили два переклади відео про молочну промисловість та спесишизм. Подивитися випуску можна на нашому ютуб-каналі.



Пройшли курс з тактичної медицини

У червні активіст_ки «Кожної Тварини» пройшли вишкіл з тактичної медицини за протоколом MARCHE. Дякуємо військовому та вегану Олександру Лесневському за надзвичайно корисний та цікавий тренінг! А також особливо подяка за подарунки у вигляді турнікетів CAT, які ми тепер можемо відрізнити від підробки.



На «Веган-експрес» зареєструвалося 160 учасн_иць

На курс «Веган-експрес» зареєструвалося 160 нових учасників і учасниць. У порівнянні з травнем, кількість реєстрацій зросла майже у 2 рази. Щоб дізнатися більше про індустрії, в яких експлуатують тварин, а також отримати поради на шляху до веганства — проходьте наш курс.



Написали 11 матеріалів для блогів КТ і «Веган-експрес»

Підготували 11 матеріалів для блогів «Кожної Тварини» та «Веган-експрес». Ми ділилися з вами веганськими альтернативами та рецептами, давали поради з ментального здоров’я, а ще розповіли історію створення «Веган Вікенда», про зрушення в просуванні веган-пайків в армії та багато іншої цікавої інформації.


 

Підтримайте «Кожну Тварину», якщо вважаєте нашу роботу важливою. Зробіть одноразовий донат або станьте щомісячним благодійним спонсором. Ваша підтримка дуже важлива 🖤

22 перегляди
bottom of page