top of page

ЗБІР ДЛЯ СИЛ ОБОРОНИ, 1000 ВЕГАН-ПАЙКІВ НА ФРОНТ І 13 СТАТЕЙ


Новини квітня від «Кожної Тварини»:



Зібрали 205 тисяч грн для Сил оборони на Веган Вікенді

Фото: Леся Чорей

22 квітня ми провели благодійний фестиваль Веган Вікенд та зібрали 204 927 грн на веган-пайки військовим та на потреби захисниць. 70 000 із цих коштів ми вже передали «Жіночому ветеранському руху».


Дякуємо кожному та кожній, хто прийшов на Веган Вікенд у Хвильовому та підтримав наш благодійний фестиваль! Дякуємо учасни_цям ярмарку, спікеркам, артистам, ді-джеям та гостям!


За один день ми зробили неймовірну справу — зібрали кошти, які підуть на важливе для бійців і бійчинь, які на полі бою відстоюють нашу мирну буденність. Про використання коштів на веган-пайки ми будемо звітувати на сторінках «Кожної Тварини» та «Веганської Кухні України».


Детальний репортаж про Веган Вікенд, а також фотозвіт шукайте у нашому матеріалі.



Роздали 6 282 обіди та відправили 63 веган-пайки

У квітні в рамках «Веганської Кухні України» ми роздали 6282 порції гарячих веганських обідів, з яких 216 для військових, 4 568 для ВПО та 1 498 для волонтерів. Також ми відправили 63 веган-пайки військовим, які захищають нас на фронті.


Кухні ВКУ продовжують працювати у 7 містах України: Херсоні, Києві, Вінниці, Запоріжжі, Дніпрі, Одесі та Колках.


Фото: Леся Чорей

Також з моменту запуску ВКУ ми досягли позначки в 1000 відправлених пайків веганам і веганкам Сил оборони. Це стало можливим завдяки донатам небайдужих людей на фестивалі Веган Вікенд. Також вони написали записки зі словами вдячності українським військовим, які виборюють нашу незалежність.



135 тисяч грн, зібрані на третьому Веган Вікенді, підуть на закупівлю веган-пайків для військових в рамках ВКУ.


Ми вдячні кожному та кожній, завдяки яким наш проєкт ВКУ продовжує допомагати веганам і веганкам на фронті підтримувати боєздатність. Задонатити на веган-пайки можна за посиланням.



Відзвітували про 306 відправлених веган-пайків завдяки першому Веган Вікенду

На першому Веган Вікенді ми зібрали 148 790 грн. Ці кошти допомогли нам відправити 306 веган-пайків військовим на фронт.


Ми дуже раді, що можемо допомагати тим, хто захищає нашу країну, і це було б неможливо без вас!



Підготували 10 матеріалів для блогів «Веган-експрес» і КТ

Блог «Веган-експрес»

Ми підготували 10 матеріалів для наших блогів, в яких ділилися великодніми рецептами, розповідали про відомих веганів і веганок, веганські бізнеси, історію тваринництва й багато іншого. Більше дізнавайтеся на сайтах курсу «Веган-експрес» та блогу «Кожної Тварини».



Написали 4 статті для медіа «Рубрика», Platforma та ШоТам

Наша головна редакторка Настя підготувала для медіа «Рубрика» матеріал про різницю між веганством та вегетаріанством, а також видання написало новину про наш збір на благодійному фестивалі Веган Вікенд.


Крім того, ми розповіли про історію створення Веган Вікенду для «ШоТам» (посилання згодом) та поділилися з «Платформою» нашим невеликим досягненням в тисячу переданих на фронт веган-пайків.



На курс «Веган-експрес» зареєструвалося 220 учасників і учасниць

У квітні наш безплатний освітній курс про веганство «Веган-експрес» пройшли 220 нових учасників і учасниць.


Реєструйтесь і ви, якщо хочете дізнатися правду про тваринництво та його вплив на довкілля, а також корисні поради з рецептами смачних веганських страв.



З’ясували, що впродовж повномасштабної війни р*сія вбила 3,3 млн фермерських тварин

Фото: Roman Grynyshyn, WRRU

Команда «Кожної Тварини» надіслали запити у відповідні органи й з’ясували скільки фермерських тварин вбила росія за рік повномасштабної війни.


Ми отримали жахливу цифру: 3,3 млн тварин стали жертвами повномасштабного нападу р*сії.


Про інших тварин, що загинули чи постраждали внаслідок російської агресії, читайте у матеріалі.


 

Щоб ми продовжували робити свою важливу роботу — підтримайте нас донатом 🖤

21 перегляд
bottom of page