top of page

ВИСТУП ОЧІЛЬНИЦІ КТ В США, 6,059 ВЕГАНСЬКИХ ОБІДІВ ТА ВІДРЕМОНТОВАНИЙ ПОЗАШЛЯХОВИК


Новини липня від «Кожної Тварини»:



Виступ очільниці КТ в США

У кінці липня очільниця КТ Тамара Х’юман виступила на конференції з прав тварин Animal & Vegan Advocacy Summit (AVA Summit) у Лос Анджелесі, де розповіла про наш досвід в популяризації веганства під час війни, про підтримку військових, переселенців та волонтерів, а також про роботу над запровадженням веган-пайків в українській армії.


Також вона провела зустрічі з міжнародними організаціями, фондами та відомими активіст_ками, давала інтервʼю для іноземних медіа, де підкреслювала важливість продовжувати підтримувати Україну на шляху до нашої перемоги:

«Я дуже вдячна організаторам (AVA) Summit за надану можливість виступити та представити «Кожну Тварину» й український веганський рух».



На кошти, зібрані на «Веган Вікенді» відремонтували позашляховик

На кошти, зібрані на «Веган Вікенді», полагодили позашляховик ЗРАДн на суму 31,453 грн. Нагадаємо, що на 4-му благодійному фестивалі було зібрано 112,673 грн на ремонт автопарку дивізіону. Про інші витрачені кошти будемо звітувати згодом.


Зокрема, купили інструменти й деталі для позашляховика:


Замінено:

Головка блоку циліндрів Freccia — 14,500;

Сальники клапанів Victor Reiz — 400;

Прокладка ГБЦ Victor Reiz — 1,400;

Болти ГБЦ Victor Reiz — 1,300;

Прокладки колекторів — 800;

АТФ — 400 грн;

Притирочна паста, ремінь ГРМ, герметик — 2,100 грн;

Фільтр масляний, фільтр повітряний, масло 10W – 40 — 3,200 грн.

Ходова:

Підйомник на СТО — 1,250 грн;

Сальники — 4,110 грн;

Верхні наконечники (2 шт по 750 грн) — 1,500 грн;

Шарові — 493 грн.

Загальна вартість ремонту: 31,453 грн.



Роздали 6,059 порцій обідів і відправили 43 веган-пайки


Наші волонтер_ки приготували та роздали 6,059 порцій рослинних обідів (з них — 226 для Сил оборони, 559 для волонтер_ок, 5,274 для внутрішньопереміщених осіб, з яких 974 — для людей, евакуйованих через каховську катастрофу). Також ми відправили 43 веган-пайки нашим захисникам та захисницям на фронт в рамках «Веганської Кухні України».


Наш проєкт продовжує роботу у 7 містах України: Херсоні, Києві, Вінниці, Рівному, Дніпрі, Одесі та Колках.


Дуже багато людей в Україні зараз потребують допомоги та підтримки. Ми вдячні нашим волонтер_кам за їхню роботу, а також нашим благодійни_кам та партнерам! Тільки разом ми зможемо подолати усі виклики, пройти через усе те горе, яке нам заподіює ворог.


Інтерв’ю з волонтеркою з Фінляндії, яка доєдналася до нас з початку літа, ви можете прочитати у цьому матеріалі.



4 спільні дописи з UAnimals

Опублікували 4 дописи-колаборації про веганство разом з організацією UAnimals. Ми ділилися з вами неочевидними сферами експлуатації тварин та веганськими продуктами, розповідали про веган_ок в Силах оборони України та рекомендували фільми, які можна переглянути, щоб надихнутись на веганство. Попередні дописи можна прочитати за хештегом #шляхдовеганства в інстаграм.


Дякуємо, UAnimals за увагу до цієї важливої теми! Нові дописи згодом.



Випустили 4 ролики на ютуб-каналі «Кожної Тварини»

Випустили 4 ролики включно з перекладами на ютуб-каналі «Кожної Тварини». Ми передали атмосферу 4-го благодійного фестивалю «Веган Вікенд» на відео, ділилися фактами про розумові здібності курей, а також переклали два ролики від Surge про вплив споживання риби на планету та історію веган-активіста Еда Вінтерса.


Подивитися випуску можна на нашому ютуб-каналі.



На курс «Веган-експрес» зареєструвалася 201 нова персона

На курс «Веган-експрес» зареєструвалася 201 нова персона. Також у липні відбулися дві події для учасників і учасниць курсу. Зокрема, арттерапевтична сесія, де мистецька терапевтка та гідеса курсу Ніна Семчишин навчила віршовій техніці сенкану. Кожна написала по декілька віршів, бажаючі поділилися ними з усіма.


Також лекцію на тему «Веган чек-лист в магазині» провела блогерка Настя з пабліку Ukrainian Vegan Moment, де охочі дізналися про невеганські компоненти у складі продуктів, веганську сертифікацію та отримали практичні поради.



Написали 9 матеріалів для блогів КТ і «Веган-експрес»

Підготували 9 матеріалів для блогів «Кожної Тварини» і «Веган-експрес». Ми охопили безліч тем — від тофу в історії Китаю до долі китів і дельфінів, а також ділилися порадами для тих, хто хоче прихистити собаку. Ці та інші цікаві теми шукайте в наших блогах.



Оголосили пошук волонтерів та волонтерок

Ми пропонуємо безліч способів, якими ви можете долучитися до діяльності «Кожної Тварини». Зокрема, у таких напрямках: ▪️ Допомога з організацією заходів та фестивалів, зокрема, нашого улюбленого «Веган Вікенду»; ▪️ Волонтерство в онлайн-курсі «Веган-експрес» — чат-підтримка, підготовка дописів, просування курсу та багато іншого; ▪️ Волонтерство у ВКУ («Веганській Кухні України») — тут ви зможете проявити свою кулінарну майстерність та готувати веганські обіди та/або доставляти їх, а також допомагати шукати притулки, які потребують допомоги; ▪️ Участь в перекладах та озвучці відео про веганство для ютуб-каналу «Кожної Тварини»; ▪️ Допомога у роботі з соціальними мережами та написанні статей для блогів КТ та «Веган екпрес»; ▪️ І ще багато цікавого! Тут ваші знання та навички знайдуть собі застосування для порятунку тварин 🖤


Тож, якщо у вас є бажання допомагати створювати світ, добрий до тварин — запрошуємо до нашої команди! Заповнюйте анкету тут.



Продовжували створювати світ, вільний від насильства над тваринами


Також ми реагували на жорстоке ставлення до тварин, шукали домівку для маленьких пухнастиків з передової та розповідали історії веган_ок в Силах оборони, які можна знайти в інстаграмі за хештегом #веганзсу або прочитати нашу статтю.


 

Ви можете зробити свій внесок у досягненні нашої місії із захисту прав тварин, ставши щомісячними спонсор_ками або зробивши одноразовий донат за посиланням. Ваша підтримка має велике значення для нас 🖤

19 переглядів
bottom of page